VeriSign Secured Seal installatie

Wanneer u uw SSL Certificaat heeft geïnstalleerd, vergeet dan niet uw Secure Site Seal te installeren op uw website. Het promoten van uw beveiligde website is dé ideale manier om uw klanten een veilig gevoel te geven om uw beveiligde service te gebruiken. Het tonen van het Norton Secured Seal toont uw bezoekers dat uw gegevens veilig verzonden worden, uw identiteit gecontroleerd is én dat uw site dagelijks gescand wordt op malware.

Installatie instructies

Om het TrustLogo te installeren dient u scripting toe te voegen aan uw website. De complete installatie instructies vindt u op http://www.symantec.com/ssl/seal-agreement/. Deze instructies zullen u stap voor stap begeleiden om het script voor het Trustlogo, specifiek voor uw website, te genereren en te installeren. U heeft de keuze uit verschillende formaten en een statisch of interactief logo.