Trustmarks Symantec

Symantec Safe Site (voorheen VeriSign Trust Seal) geeft bezoekers door middel van het tonen van het Norton Secured Seal, het vertrouwen dat ze uw website veilig kunnen bezoeken. Daarnaast toont het seal informatie over de beveiligde website:

- het domein
- de domeineigenaar
- geldigheid van het seal
- laatste scan resultaat

Installatie

Voor aanschaf van Symantec Safe Site zijn twee opties:

• Symantec Safe Site is gratis te installeren bij aanschaf van alle soorten Symantec SSL. Let op: het onderdeel Vulnerability assessment is alleen verkrijgbaar bij Secure Site Pro en Securite Site (Pro) EV.
  • Tegen betaling is Symanctec Safe Site ook verkrijgbaar zónder aanschaf van een SSL certificaat, bijvoorbeeld voor websites die geen persoonlijke gegevens verwerken. Deze optie biedt uw bezoekers geen beveiligde verbinding, maar wel een identiteitsgarantie en het Norton Secured Seal op de website.