Foutmelding - 0x80072f17

Wanneer er met Windows Mobile tijdens het synchroniseren de error code 0x80072f17 verschijnt, betekent dit Windows Mobile het certificaat niet herkent om één van onderstaande redenen:

• Het SSL certificaat is niet meer geldig.
  • Het betreft een Wildcard SSL certificaat, echter worden deze pas vanaf Windows Mobile 6 herkend.
  • Het Intermediate en/of root certificaat is nog niet geïnstalleerd op de webserver.