IBM Lotus Domino 8.5.x - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

1. Selecteer in het hoofdmenu Create Key Ring.

IBM Lotus Domino - Aanmaken CSR

2. Vul de benodigde gegevens in en selecteer 2048 voor de Key Size.

IBM Lotus Domino - Aanmaken CSR

3. Klik op Create Key Ring. U krijgt nu de bevestiging dat de key ring is aangemaakt.

IBM Lotus Domino - Aanmaken CSR

4. Door op OK te klikken komt u terug in het hoofdmenu. Selecteer nu Create Certificate Request.

IBM Lotus Domino - Aanmaken CSR

5.Selecteer nu Paste into form on CA’s site.

6. Klik op Create Certificate Request om verder te gaan. U ziet nu een bevestigingsscherm met daarin de ingevoerde gegevens opgesomd en de code van de CSR.

7. Kopieer en plak deze code in een teksteditor of direct in de aanvraagmodule op onze website en klik op OK.

IBM Lotus Domino - Aanmaken CSR