Watchguard

• Aanmaken CSR Open de Firebox System Manager. Selecteer View → Certificates. Een venster verschijnt met een overzicht. Klik op Create Request en geef de benodigde organisatiegegevens op; klik daarna op OK. Open he...

Lees meer

• Indien er sprake is van root- en intermediate certificaten, is het van belang dat deze eerst worden geïnstalleerd. Hierbij moeten ze op volgorde vanaf de root CA worden geïnstalleerd. Als laatste moet het certific...