WHM-CPanel

CPanel Logo

cPanel is een webbased hosting controlpanel voor website beheer. WebHosting Manager (bekend als WHM) is het reseller panel in cPanel en maakt het mogelijk om nieuwe accounts aan te maken en het reseller account te beheren vanuit een simpele grafische interface.

• Login op cPanel. Klik op SSL/TLS Manager → Private Keys (KEY) → Generate, view, upload, or delete your private keys. Scroll naar beneden tot de Generate a New Key sectie.

Lees meer

• Installatie SSL Certificaat Login op cPanel Klik op SSL/TLS Manager → Certificates (CRT) → Generate, view, upload or delete SSL certificates In de Upload a New Certificate sectie, klik op de...

Lees meer

• Aanmaken CSR Login op de cPanel control panel. Klik op SSL/TLS Manager onder het kopje Security.

Lees meer

• Login op het cPanel control panel. Klik op SSL/TLS Manager onder het kopje Security. Klik op Generate, view, upload, or delete SSL certificates. Plak of importeer het certificaat bij Upload a New Certificate...