UW IMAP

• UW IMAP maakt gebruik van OpenSSL om certificaatbestanden aan te maken. Daarvoor kan de volgende handleiding worden gebruikt:OpenSSL - Aanmaken CSR Mogelijke bestandslocaties bij...

Lees meer

• Installatie certificaat Log via SSH als root in op de server. UW IMAP gebruikt een bestand voor alle certificaten, imapd.pem. Zoek het bestand imapd.pem op. Normaliter staat deze in /usr/local/ssl/certs/, echter in...

Lees meer

• Let op: UW IMAP maakt gebruik van OpenSSL. Dit is niet meegeleverd met de UW IMAP-Server maar is te downloaden van http://www.openssl.org/