Xolphin maakt nu deel uit van Sectigo. Als onderdeel van onze voortdurende strategie om de nieuwste technologie in onze validatieprocessen te benutten en de validatietijden van Xolphin-klanten te verbeteren, werkt Sectigo het Xolphin-platform en de API's bij. Dit betekent echter dat er wijzigingen in de API komen voor resellers die OV/EV SSL- en Code Signing-certificaten verkopen die door Sectigo zijn uitgegeven.

Voor meer informatie zie onze gids. Voor vragen neem contact op met Xolphin Support.

Stormshield

• De meest eenvoudige manier om voor de Stormshield Firewall een CSR aan te maken is met OpenSSL. Na uitgifte van het certificaat zet je deze samen met de private key om naar PKCS#12(PFX) formaat. Dit is ook mogelijk om te doen...

Lees meer

• De installatie van een SSL certificaat op een Stormshield FireWall is het makkelijkst uit te voeren door een PFX bestand te importeren. Deze bevat het certificaat en de private key.De stappen om een PFX bestand aan te maken m...