Sendmail

Sendmail Logo

Sendmail is een open source mail routing pakket wat ondersteuning biedt aan vele standaarden, waaronder SMTP. Het is verwerkt in veel andere pakketten, zowel open source als commerciëel, en vormt zodoende de ruggengraat voor veel van de communicatie op internet.

• Sendmail maakt gebruik can OpenSSL om certificaten te beheren. Daarvoor kan de volgende handleiding worden gebruikt:OpenSSL - Aanmaken CSR Gerelateerde artikelen

Lees meer

• Installatie certificaat Sla het certificaat en, indien van toepassing, het toegezonden certificaatbundel op in /etc/mail/ssl . Open het Sendmail-configuratiebestand met het volgende commando: vi /etc/mail/sendmail.mc Wijzig de volgende regels zodat ze...