Rumpus

• Let op: Bij het verlengen of heruitgeven van het certificaat moet de CSR via OpenSSL worden aangemaakt, doordat de private key anders direct wordt overschreven...

Lees meer

• Voor de installatie van een certificaat voor de Rumpus FTP server zijn onderstaande stappen nodig in de applicatie. Ga naar de Network Settings. Klik op Secure Services. Klik op View/Load Certificates. Kopieer het toegezonden...