Raven

• Log in op de server als root en voer de volgende stappen uit: Typ het volgende in de shell:# ./ravenctl -cert Er wordt nu gevraagd om de server naam. Voer hier de domeinnaam / FQDN waarvoor het certificaat wordt aangevr...

Lees meer

• Let op: in sommige gevallen kan het zijn dat het hieronder aangehouden pad waar de certificaatbestanden worden opgeslagen anders is (namelijk /usr/local/ssl/ ). Log als root in op de server. Sla het toegezonden certific...