Nortel

Nortel Logo

Nortel is leverancier van diverse combipakketten en hardware, waaronder een SSL Accelerator, die zijn gericht op een volwaardige beveiliging van uw organisatie.

• Aanmaken CSR Klik op SSL, Certificates, Generate en kies Request. Selecteer de inmiddels aangemaakte certificate identifier in het dropdownmenu bovenin. Vul de gevraagde organisatiegegevens in. Kies in het Key...

Lees meer

• Eerst dienen de root en intermediate certificaten geïnstalleerd te worden. Sla de root- en intermediate certificaten op in /config/bigconfig/ssl.crt/ . Installatie certificaat Gebruik bij de opdrachtprompt het volgende commando:Main# cfg/ssl/cert Nortel...