Microsoft TMG

• Om een certificaat aan te vragen voor gebruik binnen TMG moet het CSR aangemaakt worden met de Microsoft Management Console (MMC). Volg de volgende stappen om de Local Machine Certificate...

Lees meer

• Voorbereiding Voordat u het SSL certificaat configureert op de TMG server, moet deze geïmporteerd worden: Installeer het SSL certificaat op de server waar de CSR is aangemaakt. Exporteer het certificaat en de...