MDaemon

MDaemon is open source software van Alt-N voor gebruik in combinatie met e-mailclients zoals Outlook. MDaemon is een alternatief voor Microsoft Exchange en heeft dan ook ondersteuning voor e-mail, contacten, taken en kalender toepassingen.

• Deze handleiding is voor MDaemon van Alt-N. MDaemon bevat zelf geen manier om een Certificate Signing Request (CSR) aan te maken, daarom adviseren wij het gebruik van IIS om...

Lees meer

• Deze handleiding is voor MDaemon van Alt-N. Wanneer de CSR is aangemaakt via de certreq.exe tool, gebruik dan deze handleiding. Wanneer je de CSR aangemaakt hebt via IIS, gebruik dan...