Lighttpd

• Lighttpd maakt gebruik van OpenSSL voor het aanmaken van de private key en de CSR. Daarvoor kan de volgende handleiding worden gebruikt: OpenSSL - Aanmaken CSR Gerelateerde artikelen Lightppd - Installatie certificaat...

Lees meer

• Log in op de server als root (al dan niet via SSH) en sla de certificaatbestanden ergens op waar de server bij kan. Navigeer naar de map waar de certificaten worden opgeslagen. Als voorbeeld houden wij hier /etc/ssl/cert...