Lighttpd

Lighttpd is een lichtgewicht open source webserver met een grote nadruk op snelheid en veiligheid, gemaakt om een zo klein mogelijk beslag op uw server te leggen zodat deze ook nog voor andere diensten beschikbaar is.

• Lighttpd maakt gebruik van OpenSSL voor het aanmaken van de private key en de CSR. Daarvoor kan de volgende handleiding worden gebruikt: OpenSSL - Aanmaken...

Lees meer

• Log in op de server als root (al dan niet via SSH) en sla de certificaatbestanden ergens op waar de server bij kan. Navigeer naar de map waar de certificaten worden...