Juniper NetScreen OS - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

Aanmaken CSR

1. Open de webUI en klik op Options Configuration Date/Time. Klik op Sync en With Client. Ga na dat Automatically adjust clock for daylight.. aangevinkt staat.
  2. Kies Options Network DNS.
  3. Geef bij hostname de hostnaam (het interne / lokale apparaatnaam) op.
  4. Geef bij domain name de domeinnaam (FQDN) op dat moet worden beveiligd (bijvoorbeeld www.sslcertificaten.nl).
  5. Klik op Apply.
  6. Ga naar Options Objects Certificates en klik op New.
  7. Vul de vereiste velden met organisatiegegevens in en klik op Generate.