ISPConfig

ISPConfig is een open-source hosting control panel voor Linux. Het is een geavanceerd pakket waarmee accounts kunnen worden beheerd en biedt ondersteuning voor veel hostingdiensten en de benodigde bijbehorende beheersmogelijkheden hiervoor.

• Aanmaken CSR Let op: Om deze handelingen uit te mogen voeren is Admin- of Resellertoegang vereist. Klik op ISP Manager → ISP Reseller → Limits en vervolgens op Checkbox SSL. Ga naar tabblad...

Lees meer

• Let op: controleer eerst of er op de Basis-tab van de te beveiligen website bij SSL het getal 1 staat. Indien dit niet het geval is dient er contact opgenomen...