Firebox

• Firebox X Edge maakt gebruik van OpenSSL voor het aanmaken van de private key en de CSR. Daarvoor kan de volgende handleiding worden gebruikt:OpenSSL - Aanmaken CSR Gerelateerde artikelen: Firebox X Edge - Installatie certi...

Lees meer

• Installatie certificaat Navigeer binnen Firebox naar System Status en klik op Administration → Certificates. Klik naast PEM op Import. Open het toegezonden certificaat met een eenvoudige tekstverwerker, bijvoorbee...