Firebox

FireBox is een Firewall appliance van Wachtguard.

• Firebox X Edge maakt gebruik van OpenSSL voor het aanmaken van de private key en de CSR. Daarvoor kan de volgende handleiding worden gebruikt:

Lees meer

• Installatie certificaat Navigeer binnen Firebox naar System Status en klik op Administration → Certificates. Klik naast PEM op Import. Open het toegezonden certificaat met een eenvoudige tekstverwerker, bijvoorbeeld Kladblok. Kopiëer de gehele inhoud...