Dovecot

Dovecot is een open source IMAP en POP3 mail server voor Linux/UNIX met de nadruk op veiligheid, en is flexibel genoeg voor zowel kleine als grote ondernemingen. Het is snel, betrouwbaar, eenvoudig in te stellen en gebruikt weinig geheugen.

• Dovecot maakt gebruik van OpenSSL voor het aanmaken van de private key en de CSR. Gebruik daarvoor de volgende handleiding:OpenSSL - Aanmaken CSR Gerelateerde...

Lees meer

• Installatie certificaat Sla het toegezonden certificaat op in de map waarin ook de Private Key heeft opgeslagen; indien hiervoor onze handleiding voor het aanmaken van de Private Key en CSR is...