Xolphin maakt nu deel uit van Sectigo. Als onderdeel van onze voortdurende strategie om de nieuwste technologie in onze validatieprocessen te benutten en de validatietijden van Xolphin-klanten te verbeteren, werkt Sectigo het Xolphin-platform en de API's bij. Dit betekent echter dat er wijzigingen in de API komen voor resellers die OV/EV SSL- en Code Signing-certificaten verkopen die door Sectigo zijn uitgegeven.

Voor meer informatie zie onze gids. Voor vragen neem contact op met Xolphin Support.

Cyrus IMAP

• Cyrus IMAP maakt gebruik van OpenSSL voor het genereren van de private key en de CSR. Volg hiervoor de volgende handleiding:OpenSSL - Aanmaken CSR Gerelateerde artikelen Cyrus IMAP - Installatie certificaat...

Lees meer

• Om het certificaat te installeren moeten het certificaat, de private key en (indien van toepassing) de root en intermediate certificaten samengevoegd te worden tot één bestand. Dit moet vervolgens opgeslagen w...