Cyrus IMAP

• Cyrus IMAP maakt gebruik van OpenSSL voor het genereren van de private key en de CSR. Volg hiervoor de volgende handleiding:OpenSSL - Aanmaken CSR Gerelateerde artikelen Cyrus IMAP - Installatie certificaat...

Lees meer

• Om het certificaat te installeren moeten het certificaat, de private key en (indien van toepassing) de root en intermediate certificaten samengevoegd te worden tot één bestand. Dit moet vervolgens opgeslagen w...