Cobalt

• Activeer SSL voor de virtuele website Eerst moet SSL worden geactiveerd op de website: Login op het Control Panel. Ga naar Server Management. Klik op het groene icoon naast de virtuele website die het SSL certificaat ...

Lees meer

• Installatie SSL certificaat Log in op het Control Panel. Ga naar Server Management. Klik op het groene icoon (moersleutel voor RAQ4 en een potlood voor XTR) naast de website waarop SSL is aangezet. Klik op SSL Setting...