Citrix

Citrix Logo

Citrix Access Gateway (CAG) is een SSL VPN toepassing die draait op Linux. Gebruikers hebben gemakkelijk beveiligde toegang tot applicaties en toegang tot datacenter bronnen van buiten het kantoor, met een uitstekend beleidsbeheer. Naast CAG handleiding zijn er ook voor andere Citrix producten handleidingen beschikbaar.

SSLCheck

De SSLCheck controleert of je certificaat goed op je server is geïnstalleerd en of er mogelijke problemen zijn.