Cherokee

De Cherokee webserver is een alternatief voor het alom bekende Apache. De configuratie is eenvoudig te bewerken met de Cherokee Admin-interface.

• Voor het aanmaken van de private key en CSR kunt u gebruik maken van OpenSSL. Hiervoor kunt u onderstaande handleiding gebruiken: OpenSSL - Aanmaken CSR...

Lees meer

• Om in Cherokee-admin de SSL certificaten optimaal te kunnen gebruiken moet eerst de private key worden ontdaan van het eventuele wachtwoord:cp server.key server.key.origopenssl rsa -in server.key.orig -out server.key