C2Net Stronghold

C2Net Logo

C2Net Stronghold is een commercieel verkrijgbare SSL Webserver. Stronghold werkt op verschillende besturingssystemen. Stronghold was één van de eerste webservers met SSL ondersteuning. Het product is in 2000 opgekocht door Redhat.

• Certificaten worden binnen Stronghold beheerd met drie commando's: genkey, getca en genreq. De certificaten worden normaliter opgeslagen in /usr/local/ssl/private/. Aanmaken Private Key Indien er nog geen Private Key...

Lees meer

• Installatie certificaat Log in op de server als root (bij voorkeur via ssh). Indien er een tijdelijk SSL certificaat is opgeslagen in Serverroot/ssl/certs, verplaats of verwijder deze. Typ het...