Windows Terminal Server - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

Microsoft Terminal Server gebruikt  Microsoft IIS (Internet Information Services) om een ​​CSR voor een certificaat aanvraag te genereren:

Microsoft IIS 5.x & 6.x - Aanmaken CSR
Microsoft IIS 7.x - Aanmaken CSR