WebStar 5 - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

1. Log in op de WebStar-server met de WebStar admin client.
  2. Ga naar menu Tools en kies Generate Keys and CSRs.
  3. Geef een naam en wachtwoord op voor de private key. Bewaar dit wachtwoord zorgvuldig.
  4. Klik op de knop Generate Key. WebStar maakt de private key aan.
  5. Ga vervolgens naar menu Tools opnieuw naar Generate Keys and CSRs.
  6. Vul de benodigde organisatiegegevens in onder het Generate Certificate Signing Request gedeelte. Zorg dat de domeinnaam waarvoor het certificaat moet gelden staat ingevuld in het Common Name veld.
  7. Voer de private key uit stap 3 in, tezamen met het bijbehorende wachtwoord.
  8. Klik op Generate CSR.