GlobalSign Secure Site Seal

Vergeet na de installatie van uw SSL Certificaat niet een Secure Site Seal te installeren op uw website. Het promoten van uw beveiligde website is dé ideale manier om uw klanten een veilig gevoel te geven en de SSL beveiliging van uw website te benadrukken.

Installatie instructie

Om het TrustLogo te installeren dient u scripting toe te voegen aan uw website. De complete installatie instructies vindt u op de website van GlobalSign. Deze instructies begeleiden u stap voor stap bij het genereren en installeren van het script voor het Trustlogo, specifiek voor uw website.