Comodo TrustLogo installatie

Let op: Comodo heet per 1 november 2018 Sectigo. Hiervoor is het Sectigo Trust Seal beschikbaar.

Het TrustLogo is verkrijgbaar als losstaand TrustLogo en als Hoek TrustLogo, waarbij de laatste altijd zichtbaar blijft in de hoek van een website. Het TrustLogo werkt alleen correct als u een Comodo SSL Certificaat op dezelfde domeinnaam heeft geïnstalleerd. Het Trustlogo is niet te gebruiken in combinatie met het Comodo PositiveSSL certificaat of de Multi Domein certificaten (Hiervoor kunt u wel het Comodo Secure Site Seal gebruiken).

Installatie TrustLogo

Om het TrustLogo te installeren dient u scripting toe te voegen aan uw website.
Volg deze instructie om het script voor het Trustlogo te genereren en te installeren specifiek voor uw website.

Installatie Hoek TrustLogo

Om het Hoek TrustLogo te installeren dient u scripting toe te voegen aan uw website.
Volg deze instructie om het script voor het Hoek Trustlogo te genereren en te installeren specifiek voor uw website.

Let op: Zorg ervoor dat u zowel het script voor de HEAD en BODY installeert die gemaakt worden op de instructie pagina.

point up