Foutmelding - 404 file not found

Probleem

OWA stopt plotseling met werken na updates of een herstart, en geeft de foutmelding: 404 file not found.

Oplossing

1. Log in op de server en open IIS7.
  2. Vouw alles uit totdat u alle websites ziet staan. Degene genaamd SBS Web Applications staat als het goed is in de stop modus (u ziet een klein stopteken staan).
  3. Rechtsklik de Default Web Site en ga naar Edit Bindings.
  4. Verwijder de SSL 443 verwijzing. Deze website wordt niet gebruikt voor SBS maar SSL is toch toegewezen, dit veroorzaakt de foutmelding.
  5. Rechtsklik SBS Web Applications en ga naar Edit Bindings.
  6. Dubbelklik op de 443 verwijzing (of maak er een aan voor SSL 443) en wijs het juiste certificaat toe.
  7. Klik op OK totdat u terug bent bij de lijst van websites.
  8. Rechtsklik wederom op SBS Web Applications en ga naar Manage Web Site → Start.
  9. Test OWA, het zou nu moeten werken.