Wildcards en mobiele apparaten

Worden Wildcards ondersteund door mobiele apparaten?

Wildcard Certificaten worden niet door mobiele apparaten of Windows Mobile ondersteund vòòr Windows Mobile versie 6. De browser die in dit soort apparaten wordt gebruikt is een vereenvoudigde variant van de desktopversie. In alle versies voor Windows Mobile 6 is de ondersteuning voor Wildcard Certificaten eruit gehaald. De enige optie is om een SSL Certificaat aan te schaffen voor één vaste subdomeinnaam, waarop ondersteuning voor mobiele apparaten is gewenst.

Vanaf Windows Mobile 6 worden Wildcard certificaten echter wel herkend.