Novell Silverstream - Installatie certificaat

Installatie certificaat

1. Start de SMC en klik op het Security icoontje.
  2. Selecteer Certificates, daarna RSA, en daarna Import Certificate.
  3. Specifeer de naam en locatie van het certificaat.
  4. Voer een wachtwoord in om het certificaat te beveiligen. Onthoud dit wachtwoord, zonder dit wachtwoord is het namelijk niet mogelijk om het certificaat te exporteren of veranderingen te maken in de configuratie.

Installatie root- en intermediate certificaten

Bij Comodo, VeriSign, Thawte en GeoTrust certificaten moeten ook root- en intermediate certificaten worden geïnstalleerd:

1. Start de SMC als deze nog niet geopend is, en selecteer het Security icoontje.
  2. Selecteer Certificates en daarna Authorities.
  3. Klik op Add Certificate Authority en selecteer het root certificaat.
  4. Herhaal de voorgaande stappen voor het intermediate certificaat.