Netgear SSL VPN Concentrator - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

Let op: Netgear SSL VPN Concentrator ondersteunt GEEN gebruik van intermediate certificaten.

Om de Private Key en CSR aan te maken:

1. Klik op Certificates onder het System Configuration menu in het navigatievenster links.
  2. Klik op New CSR/CRT in het Digital Certificate Management venster.
  3. Vul de gevraagde organisatiegegevens in en klik op Apply.
  4. Download het CSR.zip-bestand en sla het op. In deze zip bevinden zich twee bestanden:
    server.key = de private key
    server.csr = de Certificate Signing Request.
    Let op: Bewaar de Private Key (server.key) op een goed beveiligde / versleutelde plaats.