Netgear ProSafe Wireless-N VPN Firewall SRXN3205 - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

1. Lokaliseer de Generate Self Certificate Request sectie in het Certificates scherm.
  2. Vul de volgende velden in:
    • Name – Voer een beschrijvende naam in voor het certificaat. Let op: Er mogen geen spaties in voorkomen.
    • Subject – Hier voert u de organisatienaam in.
    • Kies hierna de onderstaande waarden:
      • Hash Algorithm: MD5 of SHA-2.
      • Signature Algorithm: RSA.
      • Signature Key Length: 2048.
    • IP Address – Als u een vast IP adres heeft vult u dat hier in, anders laat u het veld leeg.
    • Domain Name – Hier vult u de domeinnaam in die in het certificaat moet komen te staan.
    • E-mail Address – Voer hier een e-mailadres in of laat dit veld leeg.
  3. Klik op Generate. Er wordt een nieuw certificate request aangemaakt en toegevoegd aan de Self Certificate Requests tabel.

Netgear ProSafe Wireless-N Firewall - Aanmaken CSR

4. In de Self Certificate Requests tabel, klik op View onder de Action kolom om de CSR te bekijken.