Intel NetStructure 7110 - Installatie certificaat

Installatie certificaat

1. Maak gebruik van het import cert commando samen met het KeyID om het certificaat te importeren:
    Intel 7110> import cert webserver
    keyid is webserver;
    Import protocol: paste, xmodem, uudecode [paste]:
  2. Kopiëer de inhoud van het domeincertificaat, inclusief begin- en eindregels en alle streepjes, met behulp van Ctrl-C. Druk vervolgens op P om het te plakken.
  3. Mogelijk moeten er ook nog root- en intermediate certificaten worden geïnstalleerd. Indien dit het geval is: voeg drie puntjes toe om de commandoregel te laten verschijnen na het plakken en kopiëer op dezelfde manier de inhoud van het intermediate certificaat recht onder het domeincertificaat.
  4. Voer nogmaals drie puntjes in, en plak het rootcertificaat onder de intermediate certificaat, zodat het er ongeveer als volgt uit komt te zien:

-----BEGIN CERTIFICATE-----
     (
    Gecodeerde inhoud domeincertificaat)
     -----END CERTIFICATE-----
     -----BEGIN CERTIFICATE-----
     (
    Gecodeerde inhoud intermediate certificaat)
     -----END CERTIFICATE-----
     -----BEGIN CERTIFICATE-----
     (Gecodeerde inhoud rootcertificaat)
     -----END CERTIFICATE-----

5. Druk op Enter om het te importeren:
    Import Successful!
    Intel 7110>

Mapping naar webserver instellen

1. Gebruik het commando create map om het server IP-adres, de poorten en de KeyID te specificeren:
    Intel 7110> create map
    Server IP (or 0.0.0.0): 10.1.1.30
    SSL (network) port [443]: <Enter>
    Cleartext (server) port [80]: <Enter>
    KeyID to use for mapping: webserver
  2. Sla de configuratie op:
    Intel 7110> config save
    Saving configuration to flash...
    Configuration saved to flash
    Intel 7110>
  3. Het certificaat is geïnstalleerd en gekoppeld aan de webserver.

Alle stappen voor de installatie van het certificaat zijn voltooid. Zorg dat de certificaatbestanden goed zijn beveiligd, en bewaar een backup van de private key en het certificaat op een veilige plek. Installeer ook de root en intermediate certificaten. Controleer met de SSLCheck of het certificaat juist is geinstalleerd en zorg voor een optimale configuratie van het SSL certificaat met deze tips en instellingen.