Icewarp Mail Server - Aanmaken CSR

Voor het aanvragen van een SSL certificaat is een Certificate Signing Request (CSR) nodig. Genereer de CSR samen met de Private Key op de webserver. Vul voor een wildcard certificaat als CN (Common Name) een * (asterisk) in in plaats van het subdomein, bijvoorbeeld *.sslcertificaten.nl (en geen www.sslcertificaten.nl).

Aanmaken CSR

1. Open de Administration Console en navigeer naar Certificates Server Certificates.
  2. Klik op Create Server Certificate.
  3. Er verschijnt een venster met een aantal velden; vul hier de vereiste organisatiegegevens in. Let daarnaast op het volgende:
    • houd 2048 bits aan als keygrootte
    • zorg dat er een vinkje staat naast Certificate Signing Request
    • geef zowel de Private Key als de CSR duidelijke bestandsnamen, bijvoorbeeld private.www_sslcertificaten_nl.pem en csr.www_sslcertificaten_nl.pem
  4. Klik op OK. Merak Mail Server zet de Private Key en de CSR neer in de opgegeven mappen.