Foutmelding - There are no certificates configured on this server

Wanneer ik een Web listener met een certificaat probeer te creeeren, krijg ik de mededeling: There are no certificates configured on this server. Ik heb een certificaat, dus waarom kan ik deze niet toevoegen? Dit bericht kan samengaan met een logmelding in de Event Viewer die aangeeft dat er geen toegang was tot de private key van het certificaat. Deze foutmelding kan voorkomen in de volgende omstandigheden: Het SSL certificaat en zijn corresponderende private key zijn niet geimporteerd in de juiste certificate store op de ISA Server Computer. Het SSL certificaat is verplaatst van een certificate store naar een andere, wat heeft veroorzaakt dat het SSL certificaat is gescheiden van zijn corresponderende private key. Bij het exporteren van het certificaat vanuit de Webserver, heeft u niet aangegeven dat de private key ook moest worden geexporteerd. Controleer of de private key is geexporteerd en of het certificaat is geimporteerd onder de Local Computer account in de Personal store.