Foutmelding - The page cannot be displayed

Foutmelding: The Page Cannot Be Displayed

Deze fout kan door verschillende problemen optreden:

• Het bestand bestaat niet in de https folder. Dit kan worden geverifieerd door het bestand op de normale, onbeveiligde, http link op te roepen en te bekijken of het bestand normaal wordt geladen. Om dit probleem op te lossen voegt u het desbetreffende bestand toe aan de https folder.
  • Poort 443 is geblokkeerd door de firewall van de server of de eindgebruiker. Om dit probleem op te lossen opent u poort 443 (zowel inkomend als uitgaand) in de firewall.
  • De https server is down. Zorg ervoor dat de https service opgestart is. Dit kunt u controleren door de service te bekijken met de webserver task manager.
  • Incompleet SSL Certificaat. In dit geval kan het voorkomen dat er geen corresponderende private key is geïnstalleerd. Controleer of u het certificaat en de correcte Private Key heeft geïnstalleerd op uw webserver.
  • Web browser is niet geconfigureerd naar 3.0. Het is mogelijk dat de betreffende web browser geconfigureerd moet worden naar "Gebruik SSL 3.0" in het optie menu.