Exchange 2010 - Backup certificaat en private key naar pfx bestand

Het maken van een backup van het certificaat en de private key gaat als volgt:

1. Ga naar Menu StartProgramsMicrosoft Exchange 2010 en klik op Exchange Management Console.
  2. Klik op de link Manage Databases midden-rechts (of klik de Microsoft Exchange On-Premises boom open)
  3. Klik in het linkermenu op Server Configuration.
  4. Selecteer onder Exchange Certificates het certificaat dat moet worden geëxporteerd.
  5. Klik in het Actions-menu rechts op Export Exchange Certificate. Een wizard opent zich.
  6. Klik op Browse en geef een bestandsnaam en -pad op waar de backup moet worden opgeslagen.
  7. Geef bij Password een wachtwoord op om de backup te beveiligen en bewaar deze zorgvuldig. Klik op Next.
  8. De backup wordt aangemaakt en er wordt weergegeven of het is gelukt. Klik op Finish om de wizard af te sluiten.