Exchange 2003

SSL certificaten voor Exchange 2003

Voor het gebruik van SSL certificaten voor Exchange 2003 wordt Microsoft IIS gebruikt; hiervoor kunnen dus de handleidingen voor IIS worden gebruikt. Tijdens installatie van Exchange is er vaak een standaard certificaat aanwezig; deze dient te worden verwijderd en er zal een nieuwe CSR moeten worden aangemaakt. Het standaardcertificaat kan helaas niet worden vernieuwd.

Een paar quick links staan alvast hieronder:
Microsoft IIS - Aanmaken CSR
Microsoft IIS - Installatie certificaat
Microsoft IIS - Vernieuwen bestaand certificaat
Microsoft IIS - Installatie root en intermediate certificaten
Micorsoft IIS - CSR aanmaken zonder certificaat te verwijderen