Bestandstypen die getekend kunnen worden met een Code Signing certificaat

Houd er rekening mee dat je alleen met Internet Explorer (IE) of Mozilla Firefox het Code Signing Certificaat kunt aanvragen. Onze voorkeur gaat uit naar Internet Explorer.

Onderstaande bestandstypen kunnen ondertekend worden met gebruik van Authenticode en een Code Signing certificaat.

• *.exe
  • *.cab
  • *.ocx
  • *.dll
  • *.jar
  • *.msi
  • *.xpi (Mozilla XPI packages for Firefox and Thunderbird and files for Netscape Objects)
  • *.xap
  • ActiveX controls en kernel software
  • *.air / .airi (Adobe AIR)
  • Apple Desktop Applications
  • Microsoft Office Macros and Visual Basic Applications (VBA)

Het Code Signing Certificaat is momenteel alleen te gebruiken in combinatie met Authenticode.