Beveiligingsinstellingen aanpassen om JavaScript toe te staan

Indien JavaScript uitgeschakeld staat, werken een aantal elementen op de sslcertificaten.nl website niet juist en is het niet mogelijk om de digitale handtekening op te halen. Dit kan ook gebeuren wanneer er een plug-in is geïnstalleerd voor extra veiligheid, zoals NoScript voor Firefox. Om dit te verhelpen kunnen de instellingen worden aangepast om JavaScript toe te staan:

Internet Explorer 6, 7 & 8

1. Open Internet Explorer en ga naar menu Extra Internetopties.
  2. Klik op tabblad Beveiliging, en daarna onderin op Aangepast niveau... .
  3. Scroll naar het Scripts-gedeelte en zet Actieve scripts en Scripten van Java Applets op Toestaan. Klik vervolgens op OK.
  4. Selecteer Vertrouwde websites en klik op Sites.
  5. Voeg https://www.sslcertificaten.nl toe aan de lijst met vertrouwde website en klik tweemaal op OK.
  6. Herstart Internet Explorer.

NB: Internet Explorer 6 is behoorlijk verouderd en bevat een aantal bekende beveiligingslekken en problemen. Wij raden met klem aan om het te vervangen met Mozilla Firefox of Internet Explorer 7 of 8.

Mozilla Firefox / NoScript

1. Open eerst de website wat moet worden toegestaan (www.sslcertificaten.nl).
  2. Rechtsonder in de statusbalk van Firefox staat een wit/blauwe letter 'S' met een rode streep erdoorheen. Klik hierop en kies de optie allow www.sslcertificaten.nl en comodo.com. De pagina wordt automatisch opnieuw geladen en zou nu correct moeten werken.