SSL-TLS foutmelding

• Probleem:
    • The security certificate is not suitable for use in SSL Connections. Reason: Unsuitable Netscape Usage Extension field. Of:
    • SSL Error 82: The security certificate "Entrust.net Secure Server Certificaten Authority" is not suitable for use in SSL connections. Reason: Unsuitable Netscape Usage Extensien field.

• Oplossing:
    Het probleem wordt veroorzaakt door een verouderde versie van de Citrix Java Client of de Citrix Presentations Server Client. Het gebruik van een nieuwere versie lost dit probleem op.
point up